ALLDEA – ZANESLJIV PARTNER ZA VAŠE POTREBE

Poskrbeli bomo, da vam bodo naše rešitve zagotavljale čim večjo povrnitev investicije in dolgoročno varnost vaših poslovnih naložb. 

V podjetju ALLDEA svojim strankam zagotavljamo celovito podporo od svetovanja pri nakupu opreme do izgradnje kompleksnih IKT sistemov in njihovega vzdrževanja.

S pomočjo naših strokovnjakov imajo naročniki celovito podporo pri vseh informacijskih komponentah, od osebnih računalnikov, največjih strežniških sistemov, kompleksne mrežne opreme, arhiviranja podatkov, zaščite podatkov ter pri svetovanju in vzdrževanju.

Moč našega podjetja je v visoko usposobljenih in motiviranih sodelavcih in v partnerstvu z svetovno priznano korporacijo DELEMC s priznanimi blagovnimi znamkami. To partnerstvo nam omogoča dostop do njihovih rešitev in strokovnjakov. Tako lahko celovito premagujemo največje informacijske izzive in zagotavljamo najvišji tehnično tehnološki nivo. Tesno sodelovanje z omenjenim svetovno priznanim partnerjem nam omogoča stik z najnovejšimi izdelki, tehnologijami, rešitvami in smernicami. Na ta način lahko zadovoljujemo strankine zahteve v največji možni meri. Visoko kakovostna skupina strokovnjakov dodaja rešitvam dodano vrednost preko znanja in izkušenj, pridobljenih z velikim številom zadovoljnih strank.

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja Alldea je svojim strankam zagotavljati najkvalitetnejše IKT izdelke in visoko kakovost storitev in tudi ustvarjanje delovnega okolja, kjer lahko zaposleni z zadovoljstvom svojo delovno aktivnost prelivajo v kakovostne rešitve, ki jih ponudimo svojim kupcem. S tem dosegamo visoko dodano vrednost, ki zadovoljuje lastnike in zaposlene.

CILJ

Cilj podjetja je biti in ostati iskan partner na področjih sistemske integracije, svetovanja, tehnične podpore in prodaje IKT opreme znamk DELL (oz. DELLEMC). Z našimi naročniki gradimo dolgoročni partnerski odnos, kajti samo na ta način lahko do podrobnosti spoznamo njihove potrebe in način delovanja, da jim ponudimo ustrezno in kvalitetno rešitev, katere implementacija bo izboljšala učinkovitost poslovanja naročnika. Pri tem skrbimo, da naše rešitve temeljijo na sodobnih v svetu uveljavljenih tehnologijah, našim naročnikom pa zagotavljajo čim hitrejšo povrnitev investicije in dolgoročno varnost njihovih naložb.

IT TRANSFORMACIJA

Kvalitetna IKT podpora vsem procesom v podjetju povečuje donosnost, zato je potrebno IT oddelku dati pomembno vlogo. Če podjetje še nima tako oblikovanega IT oddelka vam ga strokovnjaki Alldea pomagajo zgraditi. Alldeini strokovnjaki pomagajo podjetju tudi izboljšati učinkovitost in izkoriščenost IKT opreme.

V svoji ponudbi ima Alldea širok in kakovosten nabor strežnikov, diskovnih polj, mrežne opreme varnostnih rešitev, in še mnogo drugih IKT izdelkov, kar pomeni, da lahko hitro poišče rešitev za IKT izgradnjo, transformacijo, posodobitev ali širitev ne glede na velikost, obseg, panogo in poslovne ambicije naročnika. Z različnimi rešitvami omogoča avtomatizacijo in orkestracijo delovnih procesov, povečuje njihovo hitrost in pri tem zmanjšuje tveganje za izpad delovnih procesov. Prav tako pomaga preoblikovati ključne operacije, procese in kulturo. S tem svojim naročnikom zagotavlja, da je vsak vložek v IKT uspešen.

V današnjem hitro razvijajočem digitalnem svetu je sodobna IKT infrastruktura nujna za doseganje poslovnih uspehov. Alldea s svojim širokim naborom izdelkov in visoko usposobljeno ekipo je pravi partner vsem, ki iščejo izdelke ali rešitve na področju IKT.

Bistvo IKT tehnologije ni v tem, da omogoča poslovanje podjetja, ampak v tem, da omogoča rast in napredek!

Z našim delom želimo postati vaš zanesljiv, inovativen in zaupanja vreden partner, ki vam bo pomagal na vaši poti uspeha.

KONTAKT IN LOKACIJA

Alldea d.o.o.
Poslovna cona A10
4208 Šenčur, Slovenija

T: +386 (0) 590 25507 
E: info@alldea.si